Κυριακή στο Κέντρο της Γης!

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μερικά φωτογραφικά κλικ από την Κυριακάτικη βόλτα μας στην Οργάνωση Γη γιατί ήταν μία βόλτα με περιεχόμενο εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό για μικρούς και μεγάλους!!!!

This slideshow requires JavaScript.

Mε αφορμή την Εβδομάδα Παγκοσμίων Στόχων των Ηνωμένων Εθνών παίξαμε το επιδαπέδιο παιχνίδι, μικροί και μεγάλη μάθαμε για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη γιατί ονομάστηκαν έτσι, ποιοι τους όρισαν, πως μπορούμε να τους εντάξουμε στην καθημερινή μας ζωή και τι είναι η βιώσιμη ανάπτυξη που τόσο συχνά ακούμε. Μαγειρέψαμε συλλογικά μπριάμ και ρύζι με λαχανικά μαζί με τον σεφ του project “Food for Thought” της Documenta 14, Konstantinos Haloulakos.

Τέλος η ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του κτήματος εκτός την αναζωογονοτική περιήγησης μέσα στην άγρια βλάστηση και στους στάβλους μας έμαθε πως μπορεί ένας υδροβιότοπος να γεννηθεί από μία τρύπα και ένα μουσαμά! Μία φιλοσοφία πάρε το τίποτα και κάντο κάτι σε δράση!

Μέχρι να πιάσουν τα κρύα προλαβαίνουμε άλλες 4 Κυριάκες, είναι μία Κυριακάτικη βόλτα κοντά στην πόλη μας που αξίζει να πάτε μαζί με τα παιδιά!

Περισσότερες πληροφορίες @ Κέντρο της Γης 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s