Μαζί με τις αλλαγές στις πάνες σου έρχονται και σημαντικές αλλαγές για όλους μας μωρό μου.

Έχω μήνες να γράψω γιατί ζώ στην Ελλάδα? μπορεί να είναι και αυτό, τα γεγονότα με σπρώχνουν να διαβάσω οικονομικά και να βλέπω τα βράδια βουλή!

Νοιώθω πως είμαι σε μία διαδρομή που δεν γνωρίζει προορισμό και μπήκα στον τέταρτο μήνα της κυήσεώς μου και σε αυτό εδώ το σημείο χαϊδεύω την κοιλίτσα μου. Η δύναμη έρχεται από την πίστη πως οι άνθρωποι πάντα τα κατάφεραν. Περάσανε από πλημμύρες και κατολισθήσεις περπατήσανε ξυπόλητοι και φτάσανε σε νέα έυφορη γη.

DON'T QUIT

Αυτή η πίστη είναι ριζωμένη μέσα μου με καθοδηγεί σε αυτή την διαδρομή να σχεδιάσω από αρχής ξανά τον προορισμό χωρίς φόβο, χωρίς αδικία για σένα και για όλα τα παιδιά, για όλους μας! Αν και κουρασμένη, δεν στο κρύβω, αισθάνεσαι την συνεχόμενή μου κίνηση αλλά δεν θέλω να χάσω ούτε μία συνάντηση, συζήτηση, δράση. Αυτό θέλω να το ακούσεις καλά ” η διαφορά ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα είναι η δράση” τίποτα δεν θα αλλάξει μαγικά!

Μαζί με τις αλλαγές στις πάνες σου έρχονται και σημαντικές αλλαγές για όλους μας μωρό μου και δεν μιλώ για αλλαγή νομίσματος αλλά για αλλαγή συνειδήσεως. Ευρώ ή δραχμή είναι η αφορμή, η αιτία είναι πιό βαθιά ριζωμένη στις αξίες που μας προβάλλουν και μας εκπαιδεύουν, αξίες που δεν χορταίνει η ψυχή, αξίες που δεν γεμίζουν τις αγκαλιές μας.

«Verba volant, scripta manent» όπου στην ελληνική γλώσσα αποδίδεται ως “τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν” για αυτό σήμερα αποφάσισα να σου γράψω αυτές τις σκέψεις μου, θέλω να τα διαβάσεις όταν θα έρθει εκείνη η στιγμή, μία και σήμερα έχεις ξεκινήσει μέσα στην κοιλίτσα μου να νοιώθεις τις αγωνίες μου, τους φόβους μου αλλά και τις χαρές μου ξέρεις μόλις ο αδελφός σου μου λεει στο αυτί “μαμά μου έλειψες και σε αγαπάω πάρα πολύ”!!!! (είναι στην γιαγιά και αυτή την εβδομάδα…) και όταν ο μπαμπάς με αγκαλιάζει με αυτά τα δύο υπέροχα χέρια και όταν βρίσκομαι με φίλους και όταν κάνουμε βουτιές….πολλές χαρές.

Ευχαριστώ.

 

DON'T QUIT (1)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s