Νάντια Γκουγκάκη

NantiaΗ Νάντια Γκουγκάκη εργάζεται τα τελευταία σχεδόν 10 χρόνια σε κέντρα εξυπηρέτησης πελατών, στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, Αυτό που συνειδητοποιεί από την εμπειρία είναι πως ο κόσμος έχει πολύ ανάγκη να γκρινιάξει για κάθετι μικρό αλλά και να μιλήσει, να επικοινωνήσει.. Με μόνιμη στέκα στα μαλλιά της τα ακουστικά του τηλεφώνου, κάνει μια ευχή… Να πάψει αυτός ο εργασιακός μεσαίωνας που ζούμε και όχι μόνο. Μας αξίζει ένα καλύτερο σήμερα και χρωστάμε στα παιδιά μας ένα καλύτερο αύριο.. Θα ήθελε η κόρη της να ζήσει σ’ ένα πιο όμορφο κόσμο και μας καλεί να παλέψουμε γι’ αυτό.. Αξίζει τον κόπο!!


Υπάρχει προσωπικός χρόνος ;

Προσωπικός χρόνος ελάχιστος.. αλλά μαθαίνεις να εκτιμάς και να αξιοποιείς ακόμη και το “δευτερόλεπτο”..

Tί είναι αυτό που σου δίνει δύναμη;

Δύναμη αντλώ μάλλον από το χαμόγελο της μικρής μου.. ένα πονηρό βλέμμα.. ή μια καινούρια ατάκα.. με “φορτίζουν” για πολλές ώρες!!

Τί θα έκανες ξανά από την αρχή, καλύτερα ή και καθόλου αν γύριζες τον χρόνο πίσω;

.. Η πρώτη μου σκέψη είναι πως σχεδόν όλα είναι λάθος.. Θα ‘θελα να τα κάνω όλα από την αρχή.. Αλλά πριν να ολοκληρώσω την παραπάνω σκέψη, η καρδιά μου αρχίζει λιγάκι και πονά.. Ό,τι έχω κάνει ως τώρα μ’ έχει οδηγήσει σε μια αγκαλιά πολύ καλών φίλων και φυσικά στην κόρη μου.. Άρα.. Αν διάλεγα, μάλλον δεν θ’ άλλαζα τίποτα..

Πες μας έναν μύθο που κατέρριψες ή όχι, ως μητέρα.

Τον ίδιο το μύθο “της τέλειας μάνας”.. Δεν υπάρχει.. Ευτυχώς η αγάπη μπορεί να σκεπάσει τα λαθάκια μας και να μας πάει παρακάτω.

Γράψε μας μία αγαπημένη συνταγή.

Η αγαπημένη συνταγή έχει να κάνει με τι άλλο.. Σπιτικό Γύρο Κοτόπουλο! Κάτι που αγαπάμε π ο λ ύ!

Φιλετάκι κοτόπουλο από στήθος ή μπούτι, ψιλοκομμένο, το ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι ή γκριλ. Το έχουμε πρώτα μαρινάρει με λαδάκι, λεμόνι , ρίγανη και πάπρικα για κάνα μισάωρο τουλάχιστον. Αφού καλοψηθεί, φτιάχνουμε τις πίτες και με λίγο γιαούρτι και  πατάτες (σαν τηγανιτές) φούρνου παρακαλώ, Είναι όνειρο!! Homemade delivery..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s