Η αρχή των αλλαγών

Η στιγμή που περίμενες και φοβόσουν κι λίγο. Όταν η επιλογή που έχεις να κάνεις βασίζεται στο νέο μέλος του εαυτού σου. Και δεν μιλάμε για το πότε θα μπορέσεις να φας καθιστή ή πότε θα πας να κοιμηθείς λόγω του μωρού σου.

Σήμερα κοιτάξαμε για καινούργιο διαμέρισμα.

 

image

Το κάστρο του 42ου ορόφου μάλλον θα πρέπει να παραδοθεί. Τρία καινούργια κτίρια ετοιμάζονται πυρετωδώς από τις 7 το πρωί, κάθε μέρα και μας τρυπάνε τα βάθη του μυαλού μας.  Μια νέα εργασιακή πρόταση για το Μεγάλο Αφεντικό είναι στα σκαριά και το Μικρό Αφεντικό μου φαίνεται σαν έφηβος που χρειάζεται τον χώρο του κι ας είναι μόλις 7 μηνών. Έχουμε λοιπόν λόγους αλλά τα κριτήρια των επιλογών είναι αυτά που σκέφτομαι περισσότερο. 

Ξαφνικά το παλάτι έχει ψεγάδια. Αυτά που μας τράβηξαν κοντά του, τώρα μοιράζουν ελαττώματα. Πολύ το φως. Πολύ ψηλά. Πολύ κεντρικά. Και ξαφνικά κοιτάμε δωμάτια χωρίς φυσικό φωτισμό και μας φαίνονται ιδανικά – για καλύτερους ημερήσιους ύπνους, αλλά χωρίς το Empire State κτίριο να μας φωτίζει.

image image

Απέναντι στο Μπρούκλιν για να είμαστε και οι τρεις σε απόσταση 5′ με τα πόδια ανα πάσα στιγμή. Δίπλα στο ποτάμι για βόλτες με καρότσι μαζί με άλλες μικροαστές μαμάδες. Με θέα το Μανχάταν και τις αναμνήσεις μας πριν γίνουμε γονείς.

image

Πάω να κοιτάξω για καινούργιο καρότσι και να θαυμάσω λίγο ακόμα τη θέα…

image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s