Νατάσα Στραγαλινού

 

natasha

Callformom: Μία τέλεια μαμά πως είναι?

Natasha: Δούλα και κυρά- αν πάρεις τη λαϊκή ρήση για να βρεις την τέλεια μαμά, ίσως να βρεις την αλήθεια: ισορροπίες είναι η λέξη κλειδί.

Callformom: Προσωπικός χρόνος υπάρχει?

Natasha: Προσωπικός χρόνος είναι η κάθε στιγμή της ημέρας μας εφ’ όσον κάθε στιγμή μας είναι αποτέλεσμα των αποφάσεων μας.

Callformom: Πόσες φορές το χρόνο φοράς ψηλοτάκουνα?

Natasha: Ψηλοτάκουνα ναι όταν έχω να σταθώ μέσα στον κόσμο μιας γκαλερί ή ενός πάρτυ- αλλιώς χάνομαι στο πλήθος. Η πόλη που ζω περπατιέται παντού οπότε δεν προτιμώ τακούνια κι άσε το Sex & the City να λέει άλλα.

Callformom: Ποιό είναι το αγαπημένο σου ρούχο?

Natasha: Αγαπημένο ρούχο δεν έχω αλλά αρχίζω να προτιμώ το ράψιμο είτε για τον μικρό μου γιο, είτε για μένα. Ξέρω επίσης ότι αντιπαθώ τα τζηνς.

Callformom: Γράψε μας μία αγαπημένη συνταγή

Natasha: Μια γρήγορη και αγαπημένη πρόταση είναι: πίτες στο φούρνο (όπως αυτές στα σουβλάκια) κομμένες σε μπουκιές, πασπαλισμένες με λάδι, πάπρικα, ρήγανι και χοντρό αλάτι. Προτιμήστε να περάστε το μαχαίρι μέσα από τις πίτες για να τις ανοίξετε ώστε να γίνουν λεπτότερες και πιο τραγανές. Τρώγονται με τα πάντα.

Λέγομαι Νατάσα Στραγαλινού και ακολούθησα τον σύντροφό μου σε νέες περιπέτειες στη Νέα Υόρκη, αφήνοντας πίσω το Λονδίνο. Η κίνηση αυτή με οδήγησε να σταματήσω το αρχιτεκτονικό επάγγελμα και να γίνω μια Τζάκυ Ο. πίσω από τις επιτυχίες του συζύγου μου και μια χαρούμενη μαμά του γιου μας Φρίξου.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s