Εναλλακτική άσκηση!

Τον Μάιο του 2014 πήρα μέρος σε ένα σεμινάριο ολοήμερο ψυχοσωματικής εμπειρίας βασισμένο στην εσωτερική αναζήτηση και τον χορό. Ήταν μία άσκηση εσωτερική και εξωτερική που με έκανε να πετάω!!!! Και όταν συνάντησα την Αναστασία και μου είπε πως έχει ξεκινήσει αυτό το εργαστήριο Ψυχοσωματικής Ενδυνάμωσης αμέσως ήθελα να σας το προτείνω ως μία εναλλακτική μορφή άσκησης. Μια πρόταση για εσωτερική και εξωτερική ενδυνάμωση. Ο συνδιασμός αυτός πάντα είναι λυτρωτικός!

Το εργαστήριο ψυχοσωματικής ενδυνάμωσης με την Χοροθεραπεύτρια/Σωματική Ψυχοθεραπεύτρια Αναστασία Νικολίτσα είναι μια ιδανική επιλογή για την γυναίκα που εξαιτίας της εγκυμοσύνης και συνεχούς φροντίδας των παιδιών έχει παραμελήσει το σώμα της και αισθάνεται ότι έχει χάσει επαφή με αυτό, με τις ανάγκες της και με το αίσθημα της ευεξίας μέσα από την σωματική κίνηση.

Η ενεργοποίηση του σώματος γίνεται με έναν ήπιο και συμβατό με την εκάστοτε φυσική κατάσταση της κάθε γυναίκας και συμβάλει στην ομαλή επανασύνδεση της με τον ψυχοσωματικό Εαυτό της.

Το όφελος για μια γυναίκα που έχει την εμπειρία και την ευθύνη της μητρότητας, πέρα από την αλλαγή της διάθεσης, την ενεργοποίηση του οργανισμού σε όλα τα επίπεδα και την την δημιουργική εκφόρτιση της στάσιμης φυσικής ενέργειας, είναι και η ευκαιρία για μια εσωτερική εργασία με τον Εαυτό της όπου θα έχει την δυνατότητα να διερευνήσει την τωρινή, νέα αίσθηση του Εαυτού της, τα θέλω και τις επιθυμίες της.

Το δικό μου Σώμα: ιερός χώρος, φυσικός πόρος δύναμης και καταφύγιο

03e2183be05cd365f184804e68e71107

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s